חיפוש
בחר שפה - עברית

עלי אורגנו מיובשים

האורגנו הוא תבלין משמעותי ומאוד מרכזי בעולם הבישול האיטלקי, כשהוא טרי יש לו את האיכויות שלו (כמו ריח משכר ונהדר) וכשהוא מיובש יש לו איכויות נוספות, הוא הופך למאוד מרוכז ומאוד מפתיע. האורגנו הוא מרכיב חובה לרטבים האיטלקיים על בסיס עגבניות ושמני זית, אני מאוד אוהבת להוסיף אותו למרינדה לבשר “על האש”, כשאני מכינה רוסטביץ אני מאוד אוהבת למרוח על הבשר חרדל טוב ומעליו לזרות שפע של אורגנו מיובש שעושה עבודה נפלאה ומעניק ניחוח מופלא. ה”מיט בולס” שאני מכינה ליקיריי – אהוביי תמיד מכילים כף של אורגנו, כל החבילה הופכת להרבה יותר עשירה בטעמים איטלקיים.
15.80 ₪ ליחידה
0.0 0
הוספת חוות דעת סגור
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב חוות דעת
*
*
  • גרוע
  • מעולה
גולשים שקנו מוצר זה קנו גם
תמונה של עגבניה אשכולות

עגבניה אשכולות

המרכיב הכי חשוב בסלט שלכם מכיל כמה יתרונות בריאותיים שלא היו מביישים אפילו את מזונות העל.
6.90 ₪ לק"ג
תמונה של מלפפון

מלפפון

אם מתחשק לכם לנשנש ירק - עדיף שזה יהיה מלפפון. הוא עשיר במינרלים הנחוצים לעור, במים המונעים התייבשות, בסיבים תזונתיים המועילים לדיאטה ובשלל רכיבים נוספים התורמים לבריאות הכליות, המפרקים ולחץ הדם שלנו.
6.90 ₪ לק"ג
תמונה של בננה

בננה

9.40 ₪ לק"ג
תמונה של פלפל אדום

פלפל אדום

הפלפל האדום נחשב למקור המזין ביותר לויטמין C ביחס לשאר הפירות והירקות. פלפל אדום בגודל בינוני מכיל מעל ל-200 מ”ג של ויטמין C, בשביל להכניס פרופורציות מדובר בכמות גדולה פי שלוש ממה שיש בתפוז.
8.90 ₪ 7.90 ₪ לק"ג
תמונה של בצל לבן

בצל לבן

בצל הגינה הוא ירק מאכל מסוג "שום" ממשפחת הנרקיסיים, בעל שורש בצלי יבש וגבעולים ירוקים ורכים. הבצל מורכב משכבות העוטפות זו את זו, והוא אכיל ובעל טעם חריף
5.90 ₪ לק"ג
תמונה של תפוח סמיט ירוק

תפוח סמיט ירוק

12.50 ₪ לק"ג