Search
English

עלי אורגנו

האורגנו הוא תבלין משמעותי ומאוד מרכזי בעולם הבישול האיטלקי, כשהוא טרי יש לו את האיכויות שלו (כמו ריח משכר ונהדר) וכשהוא מיובש יש לו איכויות נוספות, הוא הופך למאוד מרוכז ומאוד מפתיע. האורגנו הוא מרכיב חובה לרטבים האיטלקיים על בסיס עגבניות ושמני זית, אני מאוד אוהבת להוסיף אותו למרינדה לבשר “על האש”, כשאני מכינה רוסטביץ אני מאוד אוהבת למרוח על הבשר חרדל טוב ומעליו לזרות שפע של אורגנו מיובש שעושה עבודה נפלאה ומעניק ניחוח מופלא. ה”מיט בולס” שאני מכינה ליקיריי – אהוביי תמיד מכילים כף של אורגנו, כל החבילה הופכת להרבה יותר עשירה בטעמים איטלקיים.
15.00 ₪ per unit
0.0 0
Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
*
*
  • Bad
  • Excellent